2019-08-09 82 瀏覽
通常食雞煲都係食麻辣味,聽朋友說呢間雞煲竟然有好多特別既味道,咁就真係要試下啦價錢好平,任飲任食都只係258蚊位而且平時食雞煲都好趕,2個鐘就要交台,完全同唔到朋友好好聚會。呢間竟然不限時,真係好好雞煲有咁多味道選擇,最特別當然係椰香雞煲、南姜雞煲以及芝士雞煲啦,出面真係唔多見!食完雞煲仲有以下配料可以任叫!連安格斯牛肉都有自助區域選擇不算多,除左蔬菜仲有啫喱、涼粉等。不過餐牌可以叫既就真係超多!自助飲品區域,如果想任飲酒只需加20我地今晚叫左椰香雞煲。雞煲除了椰奶味超濃,仲有檸檬葉、香茅、青檸等泰國香料,食落濃郁惹味,超正本身未食之前都擔心會唔會膩,估唔到完全唔會,仲越食越開胃!超級推薦!!食完雞煲之後就可以打邊爐,店員話如果食唔慣椰奶味可以幫我地換番茄湯底,不過我地好鍾意所以沒有換啦~食左咁多款食材,全部都新鮮好食,不過以下真係必點安格斯牛小排肉靚又厚,牛味又重,係平時食火鍋二百幾蚊先得幾片果種,一定要食豆皮有超級濃郁既豆味,好好食蓮藕玉米娃娃菜等蔬菜全部都好甜好新鮮前菜送既金錢肚超好食,入味呢度環境唔錯,食物好食,價錢唔貴仲不限時,會再黎幫襯

價錢好平,任飲任食都只係258蚊位

食完雞煲仲有以下配料可以任叫!連安格斯牛肉都有

自助飲品區域,如果想任飲酒只需加20

我地今晚叫左椰香雞煲雞煲除了椰奶味超濃,仲有檸檬葉、香茅、青檸等泰國香料,食落濃郁惹味,超正

食左咁多款食材,全部都新鮮好食,不過以下真係必點

豆皮有超級濃郁既豆味,好好食
蓮藕玉米娃娃菜等蔬菜全部都好甜好新鮮

前菜送既金錢肚超好食,入味

呢度環境唔錯,食物好食,價錢唔貴仲不限時,會再黎幫襯