2022-04-16 514 瀏覽
極不推薦的餐廳!四眼阿伯態度惡劣!初來白石角,看見這餐廳有海景,平日下午茶有折扣,於是嘗試。食物的質素尚可,結賬時,光頭四眼阿伯忘記打折,我便提一提他我們是2pm後入座的。阿伯話:「我唔知呀!我點知你幾點入黎呀!」一邊語氣極差一邊void單,重新打單。我問阿伯攞番張void單,佢話:「攞去啦,垃圾黎啫。」第二次是假日帶父母去光顧午餐,落order職員話跟餐+$6有凍飲,結果結賬時又係四眼阿伯,收了4杯凍飲正價。幸好我們搵番個職員對質,該職員再講一次熱飲加3蚊,凍飲加6蚊。阿伯話個職員新黎嘅,對唔住,照收正價。爭辯一番後,佢極不願意地做番個跟餐餐飲價,仲不停重覆大聲講:「對唔住!!」我阿爸要返張單做泊車優惠,佢又諸多留難,話張單改過唔知泊唔泊到車架,又話佢要keep呀畀唔到單你etc. 這兩次的光顧,實在是不愉快的經歷。觀乎四眼阿伯的態度,就算食物再好,都不過如此。
極不推薦的餐廳!四眼阿伯態度惡劣!

這兩次的光顧,實在是不愉快的經歷。
觀乎四眼阿伯的態度,就算食物再好,都不過如此。