2021-02-01
建議:午市/晚市套餐都好抵 👍🤭 值得支持一直對樓上野都會啲恐懼 🙈 見到好多post 都講緊依間都好爭扎去唔去食,真係估唔到好高質 🤤🍖🥩叫左兩個lunch set 二小碟料理 (包左 北海道七星米 🍚+ 支裝飲品):即落單即燒既關係,等左大概15分鐘。不過等既時候唔會悶,因為有個超大mon 係度播片。之前見到有人話播 Netflix,我地個日去係播緊《全民造星3》🤪🐮 日式燒Prime 牛小排 + 鹽燒翠玉瓜 ($78)牛小排個口感正常,就甘睇以為係洋蔥豚肉片。翠玉瓜有驚喜,上面舖滿左兩種🧀,好好味🤤 🐷 鹽燒西班牙Bellota橡果黑毛豚 + 墨魚嘴 ($68)黑毛豚比十個like 🤭 一開始以為上錯左,啖啖肉好香。同普通豚肉真係無得比 👍墨魚嘴就正常水准,下次試下唐揚雞先。
🐮 日式燒Prime 牛小排 + 鹽燒翠玉瓜 ($78)