2021-12-27
早兩日未到12點就堂食,可能因為早,我地係第三枱客,同個朋友一入去,同個counter 姐姐講兩位,佢已經喺佢個位到又揮手,又大聲講左一抽野,原全聽唔明,總知好似無啦啦俾人鬧咁🥺叫左個三餸米線,普通麻辣3小辣,黎到同10小辣冇分別 ,問個姐姐,佢話呢個係3小黎ga la....跟住黎左個細土匪雞翼, 凍嘅?!走時幫朋友買左個鮮魚片炸醬米線, 雖然堂食客唔多,可能外賣多,等左起碼30分鐘,勁耐,問個姐姐xx號外賣有未?個男仔頭阿姐仲好惡咁講"唔清楚"....🤯但明明見到有一堆外賣已經pack 好。冇人推出黎。。。。最後朋友一打開變左魚旦炸醬米線😳 鮮魚片好似係加$12? 點解嘅? 朋友話呢間唔止一次俾錯佢,計唔到蝕左幾多次😱總括黎講, 覺得呢間譚仔三哥d 食物同服務都真係退步左好多。。。。。