2025-01-24
📍 拿坡里榴蓮芝士餅 (油麻地)油麻地上海街139號地舖係條街行行吓聞到陣陣嘅榴槤香味,跟住呢啲香味我就見到呢間舖😍😍😍👉拿坡里榴槤芝士餅💰$248😋😋😋😋.8/5呢個係必食!一定要食!呢間舖勁有誠意,佢連個餅底都係老闆自己親手整親手發酵,即叫即焗等15分鐘就會見到金黃外層嘅薄餅,一次開就見到榴槤爆漿,然後拎起薄餅就有超級拉絲嘅芝士,榴蓮嗰種綿密口感,配撘埋芝士嘅奶香,真係一試難忘!😍😍😍😍👉 牛肉粒芝士餅/雞肉粒芝士餅/💰$65😋😋😋😋.6/5佢全部餅皮都係自家製,所以食得出同出面嘅係唔一樣,而佢嘅薄餅真係充滿芝士,一岀爐即刻食,真係超級無敵好食🤤 👉芝士焗榴蓮/芝士焗粟米💰$55/45😋😋😋😋.6/5榴槤同芝士呢個配搭雖然好邪惡,但係真係超級夾好好食😚😚😚而芝士配粟米又係冇得輸回頭: yes !!只要你聞到佢嘅香味已經唔想錯過,如果你再食埋佢個拿坡里榴槤芝士餅絕對會再食😚😚😚佢仲有少量位置可以堂食,咁就可以試到新鮮出爐熱辣辣嘅pizza
油麻地上海街139號地舖
👉拿坡里榴槤芝士餅