2024-10-19 1457 瀏覽
我哋一行三條女又搵野食,正喎!又大閘蟹放題又廚師發板串燒,見個套餐餐單幾豐富,應該ok 啩....點知....我哋book左6:45pm 時段,樽裝汽水自己攞,啤酒要另外收費。坐咗一陣,職員開始上菜,首先每人一隻大閘蟹,係熱辣辣嘅,應該即蒸好,幾多膏唔錯。職員每隔十零分鐘會上另一轉大閘蟹,共食左5轉。串燒由廚師發板,但見每枱果個爐仔+兩舊點燈籠都嫌細嘅蠟燭仔,驚驚哋...但見餐單都幾多野食,心諗應該都ok啩, 點知...我哋只食左生蠔、蜆、蝦、牛肉粒、雞肉、翠玉瓜 <STOP >於是我問職員串燒係咪完啦,佢話仲有茄子 & 咩菜 (當時聽得唔清楚)唔係啩,咁少!我哋三條女食量一般,唔飽喎!我哋再等左一陣,嘩!水吧位置無左燈嘅?!廚房入面黑蚊蚊嘅?!𠵱!開始無冷氣嘅?!只見職員行嚟行去好忙,於是小妹向職員詢問先知原來電源有問題搶救中雖然說好的茄子&咩菜未到,唔知要等幾耐,就算到咗都係唔飽,決定走人。朋友訂座時已俾晒錢,我哋咪走出餐廳門囉,點知畀個職員嗌返轉頭,小姐你哋未俾曬錢,要收加一!頂!嘢食未到齊仲要收容一,條氣好唔順!總括:- 大閘蟹由職員分配,唔係放題,想食真放題唔
我哋一行三條女又搵野食,正喎!又大閘蟹放題廚師發板串燒,見個套餐餐單幾豐富,應該ok 啩....點知....

總括:
- 大閘蟹由職員分配,唔係放題,想食真放題唔建議嚟呢度
- 串燒種類跟餐單不符,廚師發板可圈可點
- 餐廳無濕紙巾提供,差!

p.s.三條女最後大滿足,因為轉場食pancake