2022-11-22 3931 瀏覽
食飽晚飯見咁早搵下尖沙咀既露天酒吧chill下先,哩間eyebar想黎好耐啦。今晚好好彩有位,因為佢露天戶外既枱唔多,十張左右。邊欣賞維港夜景,邊飲好味既cocktail。真係好chill。😋Signature cocoktail (passion fashion) $138我最愛passionfruit 所以飲品黎講都一定會叫passionfruit既。佢係白酒溝新鮮passionfruit,好多一粒粒既籽,另外加左蜜桃味既汁。酸酸甜甜好味。環境係一流,但記得要帶快測,因為屬於純酒吧。現場買就要$30一盒。哩度仲有中菜食,都見好多人食,下次都可以試下,環境係好靚。⭐️⭐️⭐️⭐️(5星為滿)eyebar (尖沙咀)尖沙咀彌敦道63號iSQUARE國際廣場30樓3001號舖#飲飲食食 #食好西 #周圍玩 #周圍食 #介紹返 #餐廳推介 #美食 #香港美食 #尖沙咀美食 #香港打卡餐廳 #打卡 #香港特色餐廳推介 #吃貨 #yummy #hongkong #hongkongfoodie #hkfoodie #hkfoodblogger #dinner #eyebar #空中酒吧 #維港夜景

⭐️⭐️⭐️⭐️(5星為滿)

eyebar (尖沙咀)
尖沙咀彌敦道63號iSQUARE國際廣場30樓3001號舖