2020-11-03 48 瀏覽
中環一間cafe 地理位置好近大館, 今日去完大館之後就諗住過嚟試下,感覺都唔錯, 主要係食light food, 感覺好健康。入到去佢嘅風格係歐美風格cafe, 好適合下午relax chill 一chill。入到去座位大部份係貼牆長椅,感覺好有歐式 cafe風格,而且又有安全距離。睇完 menu, 我決定要佢個 bagel, 感覺上出面少d食到。揀左佢嘅煙三文魚牛油果cream cheese bagel。佢整得好好食,而且料真係好足,足足有半個牛油果份量,作為女仔我都算大食,都食唔哂,而且佢煙三文魚都好多,好厚,食落去口感好豐富。飲品方面,我點咗佢嘅 rose latte, 飲落好香咖啡味,仲有淡淡玫瑰味,好好飲,係女仕最愛之選。