2021-08-10
係救恩堂對面,發現左間歐陸風既cafe店。而且,佢還是間動物友善cafe隻🐕🐕好可愛好乖呀😍😍今天來對了。剛巧被我遇到個金髮外國人來嘆咖啡,加重左歐陸既風情,讓人感覺尤如置身歐陸小鎮上,一解對旅遊既喝求。Honey Ling Black係咁既環境,當然要嘆返杯靚啡。呢杯Honey Ling Black 係杯Black coffee, 但一啲都唔苦澀,啲密糖中和左,再加多兩片檸檬,飲完仲更加提神。其實就是杯檸啡加密糖,簡簡單單,I love it.Salami & Porchetta Pesto Panini有兩件,即叫即做,熱辣辣。外層微微烤過,內夾有莎樂美腸和意式火腿, 仲有芝士,香草醬和風乾既蕃茄,材料多,味道更豐富,咸香脆口,芝士味濃。Galeto破天荒一早食雪糕。完全被佢地既雪糕櫃吸引左,仲留意到有新口味,點可以唔食。新口味有兩款,店員都讓我各試一口。Butterscotch Bailey, 偏甜,牛油味好重,有小小酒香。COCONUT & Pineapple, 甜度適中,很香椰子味,還有粒粒菠蘿口感,呢款較吸引,要左球慢慢嘆。一路嘆雪糕,一路睇住隻狗仔同店員互動,真係好享受🥳
而且,佢還是間動物友善cafe
隻🐕🐕好可愛好乖呀😍😍
Honey Ling Black
Galeto
一路嘆雪糕,一路睇住隻狗仔同店員互動,真係好享受🥳🥳🥳🥳