既然冇當我有食評,唯有補完一次白酒汁蜆肉辣肉腸扁意粉,下圖是冇位食家的圖片http://www.openrice.com/UserPhoto/photo/0/7X/001KF1DAB8FFF8BA1884D3m.jpg是清清楚楚有蜆榖的,但我的扁意粉的賣相同相片出入幾大,蜆肉冇連殼的,但冇乜問題,蜆肉至少冇沙,食落冇渣,味道ok,配料有雜菇,青椒,辣肉腸,辣肉腸不野味,配料配上白酒汁的扁意粉雖然味道只是一般,算是合格有餘蘆筍鮮蝦天使麵,一打開蓋...什麼蘆筍鮮蝦天使麵居然連半條蘆筍也沒有,還夠膽死叫蘆筍,再看...天使麵是有的,鮮蝦亦有2隻,但....天使麵真的只有麵,沒有任何配料,冇雜菇,冇青椒....成碟野原全只有一堆麵及2隻蝦,餐牌上最貴的意粉,價值98蚊,卻只有一堆麵及2隻蝦,蘆筍沒有了,配料不見了,這算什麼?欺客.....得一堆麵及2隻蝦,寫左咁多字,仲想點?ok,一堆麵同之前白酒汁蜆肉辣肉腸扁意粉的味道是完全一樣的,但冇左配料真係冇晒分....2隻蝦大大隻但肉實實的,味道是有的不是白煮,但整體真係唔似餐廳出品
既然冇當我有食評,唯有補完一次

白酒汁蜆肉辣肉腸扁意粉,下圖是冇位食家的圖片