2009-06-23
我唔明一間午,茶,晚市都冇乜生意既食店,做乜仲要做埋咁多小家野,完全唔想留客,完全唔想得到讚賞,完全要被我列為黑店才滿足,欺客比薩,你究竟想點???話說我叫欺客比薩上門外賣,兩客意粉套餐包2可樂,$118+優惠券$20,合共$98白酒汁蜆肉辣肉腸扁意粉 及 蘆筍鮮蝦天使麵先講送外賣,比預定時間早到,但當我俾錢100蚊後這員工即掉頭走,完全冇找錢既動機,原本我冇諗過要找回2蚊,但這員工居然連扮找錢的動作也沒有,這算什麼?奉旨不找錢2,白酒汁蜆肉辣肉腸扁意粉的賣相同宣傳相片出入幾大,蜆肉冇連殼的,但冇乜問題,雖然味道只是一般,算是合格有餘3.蘆筍鮮蝦天使麵,一打開蓋...什麼蘆筍鮮蝦天使麵居然連半條蘆筍也沒有,還夠膽死叫蘆筍,再看...天使麵是有的,鮮蝦亦有2隻,但....天使麵真的只有麵,沒有任何配料,冇雜菇,冇青椒....成碟野原全只有一堆麵及2隻蝦,餐牌上最貴的意粉,價值98蚊,卻只有一堆麵及2隻蝦,蘆筍沒有了,配料不見了,這算什麼?欺客冇蘆筍冇配料的天使麵,只能說好食過草,蝦不爽口的,鮮蝦的鮮沾不上半點,總體這堆蝦麵只值10蚊,如用原價98蚊買這堆垃圾,欺客比薩的毛利率認真嚇人,唔
白酒汁蜆肉辣肉腸扁意粉 及 蘆筍鮮蝦天使麵
冇蘆筍冇配料的天使麵,只能說好食過草,蝦不爽口的,鮮蝦的鮮沾不上半點,總體這堆蝦麵只值10蚊,如用原價98蚊買這堆垃圾,欺客比薩的毛利率認真嚇人,唔怪得就算午,茶,晚市都冇乜人既食店可生存到,真係勁.........欺客
本店已列入永久性黑店,不過...我諗....欺客都唔志在我.,唔志在大埔既居民,反正沙田間舖勁賺............