久唔久都會想大食一餐,日式放題係個好選擇,特別係呢間🥢御滿屋日本料理🎏 裏面嘅環境新淨,座位闊落,裝修舒服又精緻,食物款式又多又新鮮,試過幾次都好滿足😋經典-三重新鮮刺身江洋盛宴($308/位)自助區有麻辣小龍蝦🦞、人蔘雞湯、汁煮鮑魚、爆谷🍿。冷盤嘅海鮮有青口、海蝦、沙白。仲有甜品同水果🍉、各式茶飲、梅酒、清酒🍶任飲。壽司款式都好多,刺身方面特別推介呢度嘅赤蝦,真係非常鮮甜😋 熟食方面、鮑汁燴花膠、牛肉壽喜燒都好好味。我仲嗌咗蒜蓉燒生蠔、羊鞍架、牛扒、蟹王粥、薑蔥炒花蟹,個炒花蟹鮮甜又多肉,絕對唔係食空氣!+$10仲可以食大閘蟹(3-3兩半)🦀 ,開蓋隻隻都爆膏✨ 比較特別嘅係香滑鮮味嘅牛油果蟹肉他他,印象中未試過日式放題店有得食👍🏻榴槤控必試呢度嘅榴槤放題:馬來西亞極品榴槤,又大隻又香滑。仲有貓山王榴槤炸彈,外脆內香!頂級享受🤤不得不提,呢度嘅雪糕好吸引,有Häagen-Dazs、Movenpick、Dryers揀,大食左2小時,臨尾食到好飽都堅持要掃多2杯🤣

經典-三重新鮮刺身江洋盛宴($308/位)