平時黎韓國街食野都會經過呢間鋪,每次都比佢牆上嗰句「到底發生過什麼事」吸引左🥹🥹今次咁啱見到有洪嘉豪嘅poster就吸左入去😆😆😆🧡≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣#HK_gfoodie尖沙咀食好西#Hk_gfoodiein油尖旺≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣因為出面實在太熱,但係我哋又食得好飽,所以今次叫咗兩杯嘢飲😆🫶🏻≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣鳳梨益力多 $28入邊有好多鳳梨粒益力多嘅甜味同鳳梨嘅味道好夾而且都幾大杯!飲完之後透心涼🤍黑糖珍珠烏龍鮮奶 $28黑糖珍珠軟硬適中,鮮奶味好突出我覺得呢個可以叫少甜!整體來講都好香好好飲🫶🏻≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣因為我哋食飽咗,但係太熱所以冇買其他嘢食但係見到另外個客人叫咗炸燒賣同炸魚蛋熱辣辣新鮮炸出嚟超正!店入邊嘅裝修都好靚🥹每個corner都係打卡位而家夏天咁熱大家經過都可以去買杯😆≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣茶跡 (尖沙咀)@caa4.zik1_hongk
#HK_gfoodie尖沙咀食好西
#Hk_gfoodiein油尖旺

鳳梨益力多 $28
入邊有好多鳳梨粒
益力多嘅甜味同鳳梨嘅味道好夾
而且都幾大杯!飲完之後透心涼🤍

黑糖珍珠烏龍鮮奶 $28
黑糖珍珠軟硬適中,鮮奶味好突出
我覺得呢個可以叫少甜!
整體來講都好香好好飲🫶🏻

因為我哋食飽咗,但係太熱所以冇買其他嘢食
但係見到另外個客人叫咗炸燒賣同炸魚蛋
熱辣辣新鮮炸出嚟超正!
店入邊嘅裝修都好靚🥹每個corner都係打卡位
而家夏天咁熱大家經過都可以去買杯😆

茶跡 (尖沙咀)
@caa4.zik1_hongkong_
地址:尖沙咀金巴利街3號金利大廈地下A號舖

#尖沙咀 #尖沙咀美食地圖 #尖沙咀美食 #茶跡 #香港 #foodstagram #mirrorweare #洪嘉豪 #dearjane