2018-04-16 701 瀏覽
日日經過都見到排哂長龍,今日終於的起心肝去試。7:30到,等咗唔使5分鐘就有位!起蓮好好,因為落雨又凍,俾我地入去坐住等。本來諗住叫兩個紅燒半筋半肉,但落單時介紹我地試下蕃薯湯底,一人試一款,又推薦我地食鴨血。(好彩聽話,因為兩款推介都好食)麻辣鴨血 老闆娘力極力推介!一上枱未食已聞到香味!食落麻香不辣,一定要食!紅燒半筋半肉麵,湯頭零味精,麵質彈牙,牛肉淋而入味,而且份量足料,性價比高蕃茄半筋半肉麵,個人比較喜歡依款,湯頭較濃但都係無味精,好香蕃茄味,同樣牛肉份量多,連舊蘿蔔吸哂湯嘅精華!滷味-甜不辣,百頁豆腐,滷蛋鐘意食辣嘅人一定一定一定要食個自家製辣醬,我地食完忍唔住問超蓮有無得賣。整體食物同服務都好好,下次會再試埋麻辣湯底!

麻辣鴨血
紅燒半筋半肉麵

蕃茄半筋半肉麵

滷味

滷味-甜不辣,百頁豆腐,滷蛋

整體食物同服務都好好,下次會再試埋麻辣湯底!
2018-04-16
5 分鐘 (堂食)
麻辣鴨血
紅燒半筋半肉麵