2020-12-26
之前去荷蘭第一時間試咗香港冇得食嘅Churro, 估唔到返到嚟之後開咗一間專門店! (≧∀≦)見到人哋打卡啲相咁靚仲以為一間Cafe添!細細間舖位已經有幾個打卡位,而且係門口嘅Menu實在太可愛了! 如果佢有地方坐低嘅話我一定會成日嚟!打卡friendly(*゚∀゚*) : 📸📸📸/5Price💰S'MORES --- $58我同朋友share一個焦糖味啱啱好,半溶嘅棉花糖churro同雪糕超級夾!而且雪糕非常好食,竟然$50就可以食到呢個水準,真係超抵 ! (((o(*゚▽゚*)o)))♡而且brownie都好好食!Feel到係自己整唔係出面買!朋友仲同我講話其他味道仲好食!一定一定再嚟試!推薦值💡:⚜️⚜️⚜️⚜️/5如果佢有得坐嘅話我一定比滿分! 性價比實在太高了,$58就可以食到高質嘅甜品,而且食完非常滿足! 最近見到排隊嘅人少咗,應該因為限聚令,好希望佢可以捱到呢個疫情_´ཀ`」 ∠):
打卡friendly(*゚∀゚*) : 📸📸📸/5
Price💰
S'MORES --- $58
朋友仲同我講話其他味道仲好食!一定一定再嚟試!
推薦值💡:⚜️⚜️⚜️⚜️/5
S'MORES