依家做緊優惠四人當中有一個半價(可惜今日得兩個) 平日食十分好,唔洗排隊就入得lu, 餐牌方面每次嚟到都有選擇困難因為樣樣都好好食, 今次點咗咖哩蛋包飯同和牛壽喜燒烏冬套餐。炸雞咖哩蛋包飯估唔到咁有驚喜, 咖哩汁聞得出用上好多香料, 好香!食落口有唔同嘅層次, 好啱送飯, 炸雞一貫水平, 每咬一口都有肉汁噴出嚟和牛壽喜燒烏冬跟餐附上一個迷你魚生飯, 好適合用黎開胃和牛雖然只係得三塊, 但係每塊望落肉質好靚同紋理分明, 同一般牛肉係有分別嘅, 食落口十分軟滑,和牛響口溶化一樣。湯頭都係用上走地雞湯飲落去好濃郁及壽喜燒。甜味, 除此之外佢仲有腐皮附上, 鹹中帶甜十分有趣 烏冬沾上溫泉蛋, 食落口香濃蛋香,呢一餐十分滿足!有需要的話,仲可以叫埋自助飲品沙律吧,都有好多選擇不過今次我哋淨係食定食已經好夠飽!
依家做緊優惠四人當中有一個半價(可惜今日得兩個)

炸雞咖哩蛋包飯

和牛壽喜燒烏冬
跟餐附上一個迷你魚生飯, 好適合用黎開胃
烏冬沾上溫泉蛋, 食落口香濃蛋香,呢一餐十分滿足!