2024-04-01 101 瀏覽
今次嚟到跑馬地食泰國餐,佢哋係正宗泰國人開的餐廳,裝修簡潔,每張枱都有支小燈燈有情調,有梳化位,環境寧靜,好適合傾計精選拼盤我哋選了精選拼盤,拼盤已經包含咗四款小食,有蝦餅,魚餅,雞卷和春捲,上枱熱辣辣,即叫即整好新鮮,每個餅裏面嘅材料有好多唔同嘅材料,有驚喜 🤩薄餅我哋有嗌咖哩所以嗌咗個roti,一份兩件,roti烤得唔錯,大塊唔肥膩 😉泰國紅咖哩烤鴨咖哩我哋今次就選特別嘅烤鴨,烤鴨燒得香,肥瘦適中,個咖哩仲有好多唔同嘅菜料,有 豆角仔,蕃茄,菠蘿同埋好特別嘅小茄子,啲咖哩汁夾埋roti一齊食,好好味 😆泰國蝦炒金邊粉 金邊粉炒得好乾身好香口,一啲都唔肥膩,隻蝦仲大大隻,花生好細心咁放埋一邊,好正宗😁芒果糯米最後我哋再嚟個甜品芒果糯米,芒果畀咗一個我們,甜到適中,糯米飯好特別,連埋佢啲椰汁一齊食,好夾 🤗

精選拼盤

薄餅