2019-12-10
收工去朗豪坊行街 ,沿住電梯上到最頂層見到一間美式餐 廳,主打漢堡,當然要試試啦 嗌左兩個漢堡德州燒烤牛肉漢堡同軟殼蟹牛油果牛肉漢堡, 加錢可以跟埋薯條同野飲 德州燒烤牛肉漢堡 份量十足的漢堡,賣相不錯。有六安士煙燻牛肉漢堡扒, 脆煙肉,醃蘋果紅菜頭,炸洋蔥絲,生菜。個包好松化,漢 堡大大舊,啖啖肉,加埋個燒烤汁漢堡包又是另一款滋味, 令肉味更濃軟殼蟹牛油果牛肉漢堡 牛肉漢堡食得多,軟殼蟹漢堡真係第一次試。本來以為軟殼蟹漢堡只有香脆,會偏乾身,點知完全係甚期望值以上!love 由飽皮開始已經係滿分!又鬆軟又脆!心目中最好食嘅飽漢堡包就係應該咁! 軟殼蟹好好味!炸得啱啱好,唔會太過火,而且肉厚! 最值得讚嘅係汁同配料嘅配合真係一絕!牛油果醬汁唔啱啱好中和咗炸物嘅膩!竟然係好juicy嘅一個漢堡,非常推薦!薯條 薯條新鮮炸起,薯條係個人最like既粗身大薯條,好有薯仔味!脆脆地仍都唔會太油既感覺!唔錯是日限定奶昔Berry Milk Shake 口感很滑順,喝完整杯也滿飽肚! ! 雜梅的味道頗為濃厚,還帶著少許的酸味和熱情果的清香。
德州燒烤牛肉漢堡
軟殼蟹牛油果牛肉漢堡