The Chippy |銅鑼灣經過耀華街見到呢間新開嘅英式炸魚薯條店,入去試下,因為就聖誕佢哋佈置得好靚,好多聖誕裝飾品,仲有一件碧咸簽名波衫🤣⚽️炸魚薯條(12oz) $198第一次香港食Fish 🐟and chip🍟即叫即做,一上枱時我同朋友都哇一聲,估唔到咁大份🤟🏻炸魚外皮好薄,中間魚的份量好多,真心好抵食!❤️仲上三種英國招牌醬料,分別系咖哩醬、牛肉醬同青豆醬,各有特色,咖喱醬香氣濃郁、牛肉醬味比較濃、青豆醬好田園風味雞肉磨菇批 $78好大個嘅雞批,愛情覺得好鬆脆,入邊餡料熱騰騰,真係外脆內暖,好食🐣炸熱狗腸 $48熱狗外層好脆!入邊嘅熱狗好軟熟,好香,絕對推薦大家要試🥰另外叫了兩罐英式汽水,一罐係菠蘿西有你一半係雜莓味,好好飲,唔會太甜😋汽水有四種味道俾你選擇😍🌟佢哋呢度嘅材料都係由英國運送到達香港,真係可以喺呢度食到正宗嘅炸魚薯條🤟🏻❤️同埋咁啱今日老闆喺度,同佢傾咗幾句好好人🥰銅鑼灣耀華街18號地舖
The Chippy |銅鑼灣

炸魚薯條(12oz) $198

雞肉磨菇批 $78

炸熱狗腸 $48
熱狗外層好脆!入邊嘅熱狗好軟熟,好香,絕對推薦大家要試🥰

汽水有四種味道俾你選擇😍

銅鑼灣耀華街18號地舖
  • 炸鱈魚薯條 (12oz)