2024-10-29
《沙田人氣惹味串燒|小野人》成日都聽到呢間人氣串燒店💯今次終於喺沙田落戶啦‼️作為沙田友一定要去試吓啦😍每個夜晚都撞到虛席 款式選擇多而且亦都唔貴 主打經典串燒 每日新鮮直送海鮮 最緊要係佢哋即叫即製作 每台都有個小熱爐 可以保溫食物👏🏻👏🏻-叫咗多款特色燒烤 等我介紹吓先🍗🔥小野人燒茄子(蒜容)好大件 蒜蓉巨量 烤得好香口 濕潤無比 必點之選~🔥墨西哥烤粟米呢一款有驚喜 一口接住一口食唔停 沙律醬配上牛油香味 香濃軟滑 唔會乾爭爭💯🔥糖燒牛奶方包微微的焦香色澤金黃色 炸到脆卜卜 沾滿牛油 再加埋沙糖香脆🔥超濃厚芝士撈一丁-黑松露見到隔籬一上枱超級香 冇理由唔叫 邪惡既芝士鋪係公仔麵 仲有唔少黑松露醬喺面層 勁惹味!🔥烤新鮮李姐臭豆腐估唔到連臭豆腐都有得叫 對我嚟講香噴噴 咬落去好香口 配埋酸辣醬就一流~除此之外仲叫咗椒鹽炸薯條、烤雞腎、蒜容粉絲烤扇貝、海中蝦、錫紙蒜蓉牛油金針菇、烤雞軟骨、烤牛舌芯 人均都係$300 叫到成枱都係食物 真係抵到爛 性價比好高‼️-
叫咗多款特色燒烤 等我介紹吓先🍗
🔥小野人燒茄子(蒜容)
好大件 蒜蓉巨量 烤得好香口 濕潤無比 必點之選~
🔥墨西哥烤粟米
🔥糖燒牛奶方包微微的焦香