2017-11-02 81 瀏覽
同小魔怪搭車經過見到呢間鋪頭,見佢個名咁得意~SEARCH openrice原來有咁多LIKE,於是帶小魔怪黎食~結果冇失望呢!!雖然是LUNCH HOUR,但出奇地人不多,多數都是學生。LUNCH MENU有5-6款選擇,我地叫左豬扒雞絲飯&肉燥鹽酥雞⋯⋯結果撈埋一齊食⋯⋯WAKAKKAKA!一向都係咁SWEET!個鹽酥雞簡直係OUTSTANDING!!!好酥脆,好香口,真係未食過整得咁好既鹽酥雞!而其他食品都是ABOVE AVERAGE~我地仲叫左個牛展,煮到好淋好入味!唯一唔好既地方係份量實在太少⋯⋯小魔怪如果無食雜食既話都唔夠飽><⋯⋯不過價錢真係超值,35蚊有飯有野飲,味道又好唔HEA做,仲想點?好耐冇同小魔怪拍拖了,黎緊再去更多地方搵食~

好耐冇同小魔怪拍拖了,黎緊再去更多地方搵食~
2017-11-02