2022-10-28 41 瀏覽
登龍街又有新餐廳啦😛 呢間小店主打韓式手工pizza同炸雞🍗 仲有足料特色嘅拉絲芝加哥,啱晒芝士控嘅朋友仔~ 店內雖少但五臟俱全,裝修簡約,乾淨企理,經過嘅不仿試試😚午市套餐包括沙津、主食同飲品!經典夏威夷pizza份量十足,有齊新鮮菠蘿、鹹鹹地嘅火腿、拉絲水牛芝士、惹味番茄醬同紅椒粉,整體感覺好清新,食完都唔會覺得油膩!而且好鍾意個皮嘅厚度,外皮帶點酥脆,內裡鬆軟,性價比極高🫣芝士煙肉粗管意粉幾有驚喜,芝士味濃郁而且好creamy,粗管意粉軟硬度適中,軟身得嚟帶點煙靭,唔錯唔錯😍 松露雜菌扁意粉菇味幾出但整體偏清淡,唔鍾意食太多醬嘅朋友仔可以嘗試~ 小食要咗蜜糖芥末炸雞同紫菜薯條,新鮮出爐熱辣辣,雞件大大隻外脆內軟,薯條炸皮夠薄而且薯味好出🍟 配埋薑味汽水真開心😛