2023-07-22 132 瀏覽
星期六6:15pm黎到唔洗等位店唔算大,不過坐得舒服店外仲有幾張枱喺商場通道,嗰啲感覺就唔太正餐牌選擇唔算多呢度係QR Code落單,有Free Wifi提供飲品叫咗個:牛乳八女抹茶賣相靚,不過就零甜,帶有小小抹茶苦香,我自己比較偏好甜,所以比4星主食先我地揀咗個:九州漢堡扒French Toast一碟有埋甜品,正一上菜已經聞到好香嘅漢堡扒,碟上嘅漢堡扒大塊過menu張圖,溫度夠熱,好juicy juicy,好食甜品喺QR Code落單時可以揀後上,服務好焦糖香蕉French ToastFrench Toast 夠香夠甜,仲有額外糖漿比你加(同主食一樣),不過焦糖香蕉唔夠脆(個人鍾意脆啲)草莓物語Parfait士多啤梨不在season唔夠甜,Parfait底有啲cereal同提子乾(本人唔like提子乾,不過同行人仕覺得口感幾好)總結:下次再黎食漢堡扒再試埋其他甜品
星期六6:15pm黎到唔洗等位
店唔算大,不過坐得舒服
店外仲有幾張枱喺商場通道,嗰啲感覺就唔太正
餐牌選擇唔算多
呢度係QR Code落單,有Free Wifi提供
飲品叫咗個:
牛乳八女抹茶
熱牛乳八女抹茶

主食先我地揀咗個:

一碟有埋甜品,正

甜品喺QR Code落單時可以揀後上,服務好

總結:下次再黎食漢堡扒再試埋其他甜品
2023-07-22