招聘中
月薪 (面議)
月薪
月薪
月薪 (面議)
更多筍工 (5)
餐廳: Délifrance (大有廣場)
資訊:

2018-10-23 455 瀏覽
有coupon又試試其他分店,位置就腳人流極多下午茶用現金劵差不多買一送一Latte-鮮奶打得幾滑咖啡好香濃面仲有 local有心思黑椒雞膇-黑椒唔夠所以味道唔特出只有普通底味,但夠乾身唔油膩法式芝士焗薯批-面芝士好香忌廉好滑薯仔片得厚薄度剛剛好吸引晒忌廉好好味雖然肥爆但食完有種唔夠喉感覺想再食多次,相逢恨晚食左咁多次 Delifrance點解咁遲先試食佢火雞片鮮蘑菇湯通粉-火雞腸&湯底都好淡好淡切得太簿食唔出味道,鮮蘑菇都香而且冇呃人迷你版真係好迷你煙三文魚炒蛋-蛋炒得滑煙三文魚唔腥有紅椒粒口感唔錯牛角包-好新鮮外脆內軟香噴噴保持水準總結-員工好勤力雖然多客人但回枱夠快,之前去過中環店相差太遠,此分店得呀
有coupon又試試其他分店,位置就腳人流極多

下午茶用現金劵差不多買一送一
Latte