2023-05-14
🍕Pizza Hut 最有♥️heart♥️花心批🍕就嚟到母親節喇🥰又系時候花盡心思向媽媽送上最有「heart」嘅心意🍕Pizza Hut 再次為大家準備一份最「打卡able」嘅驚喜,由即日起至 5 月 15 日喺全線分店快閃推出母親節限定🍕「Pizza Heart花心批」系列🍕「花心超級至尊」和「花心海鮮至尊」兩款口味嘅心形Pizza,等你借住獨一無二嘅「至尊級驚喜」同媽媽講愛你♥️!🍕Pizza Hut 將兩款招牌經典口味變身成「花心海鮮至尊」同「花心超級至尊」,別出心裁嘅心形批加上足料配料展現對媽媽嘅澎湃愛意。配埋批面超花心思製作嘅辣肉腸花令媽媽一秒拾回少女心, 喺濃濃愛意同滋味心型 Pizza 加持下必定「冧爆」!👨👩👦今次我哋order咗「🍕花心海鮮至尊」4人餐,套餐包含兩款主食及多款小食,仲有餐湯同飲品,酥皮湯好正😍而且花心海鮮至尊批批邊系我哋最愛嘅芝心批😍滋味十足🥰而中間嘅辣肉腸花真系好有心思好靚😍,批面鋪滿多款海鮮食材,如珍珠帶 子、大蝦、蜆肉等等😍呢個套餐真系好豐富,仲有靚靚花心批打卡🥰好滿足。📣【媽媽必備】✨喺推廣期間訂購「Pizza Heart 花心批」系列,即送美
就嚟到母親節喇🥰
又系時候花盡心思向媽媽送上最有「heart」嘅心意
📣【媽媽必備】
✨喺推廣期間訂購「Pizza Heart 花心批」系列,即送美觀又實用嘅限量版薄餅刀一把,喺屋企都可以輕易切出完美 Pizza!贈品數量有限,送完即止。