2018-05-14 739 瀏覽
預早一同同母親慶祝母親節。今年就喺Gordon Ramsay 的 Bread Street Kitchen & Bar 訂位食飯。今次係我地第二次來,今日點了火腿菜湯,英式炸魚薯條,豬肋肉漢堡和12小時慢煮豬腩肉,試下啲新菜式。傳統英式炸魚薯條配青豆醬、咖哩醬和他他醬。我媽咪話好味,HandCut薯條好多!記得上次叫呢個魚好好食,係用了龍蝦湯做汁底配蜆肉、蝦肉同元貝。今次想點番呢個魚已經無左啦。餐牌食品種類並不多,大部份以肉類主,海鮮少啲。如果大家係吃肉獸就揀啱了!食物質素一直保持水準!今次呢個慢煮豬腩肉有點驚喜。而且用了茄汁煮配白豆,肉嫩又唔肥膩!大家可以試下,飽到抱住個肚番屋企!

大家可以試下,飽到抱住個肚番屋企!
2018-05-12
慶祝紀念