餐廳: 元気寿司 (黃埔天地)
資訊:

2018-04-23 245 瀏覽
間中都會想去元氣食不過而家元氣真係好多人食,我9點幾10點去食,都要排幾個字隊元氣入面我最鐘意食炙燒左口魚壽司,燒完之後啖啖左口魚魚油香,好正㗎!但可惜,今晚呢間元氣寫住炙燒左口魚壽司係暫停供應唔知係咪因為我太夜去但心入面始終好掛住經過炙燒嘅魚發出嘅魚油香,所以就叫咗炙燒三文魚壽司當然始終係炙燒左口魚壽司最正食元氣就視乎嗰時肚唔肚餓同有冇節制,平均我食都係食百零蚊二百蚊,其實都唔平另外其實我覺得元氣嘅千層蛋糕幾好食ga,又平
間中都會想去元氣食

但可惜,今晚呢間元氣寫住炙燒左口魚壽司係暫停供應
唔知係咪因為我太夜去

當然始終係炙燒左口魚壽司最正

另外其實我覺得元氣嘅千層蛋糕幾好食ga,又平