餐廳: Itamama Bistro
資訊:

係公司同同事經網上外賣平台嗌左幾份早餐 ,我開餐食左個通粉,食到最後撈到隻曱甴出黎!有鬚有腳 係湯度飄浮緊!我毛管凍埋即刻扔左佢,跟住開盒豬扒出黎, 點知一開蓋:又一隻曱甴!!究竟個餐廳有幾污糟先有咁多曱甴?應該有成窩曱甴家族住左係廚房 我打去餐廳投訴 個負責人女人 居然答我: 『應該係因為今朝滅蟲』佢一尾叫我搵網上外賣平台跟進,一句對唔住都無。好似係網上外賣平台落蟲比我,唔關佢餐廳事咁。 餐廳滅蟲完點解唔閉門清潔好先做生意?係咪叫食客食哂d蟲屍? 其次 餐廳搵得滅蟲即係衛生環境本身都好差 咁樣仲做生意?我已經報左食環 但都要寫出黎等大家警世下!
2023-08-17
早餐