2009-06-30 1 瀏覽
今日男朋友慶祝相識2週年,諗住係呢個靚餐廳到慶祝下,雖然只有個多小時食lunch,但要好好享受一下,第一時間諗起呢度,個buffet 位置唔係太多選擇,但樣樣我都鐘意啊,而家個theme做緊蕃茄,真係有用蕃茄做嘅春卷啊,酸酸地好開胃,但我honey 話太酸啦,另外凍盤有parma ham,Grilled Baby Squid 其實個名唔係咁記得但呢個我食咗都好多下,似d日本凍嘅Squid咁好食,另外有一樣特別d嘅mango bread pudding,開頭睇個名好似怪怪地,食落都ok 喎,最後就食埋我最love嘅blueberry cheese cake,今日total: 158 x2 +10%, 個價錢都ok la,話囇有個靚景同d staff 都好take care d 客
2009-06-30
慶祝紀念