2021-03-22 127 瀏覽
今日襯住得閒去左誠拉麵食Lunch,叫左個$98既餐,包一個正拉麵,沙律,少量小食同埋飲品。💯正拉麵就叫左豚骨味噌拉麵🍜湯低入口好濃郁,味道唔錯。拉麵份量正常,都算彈牙。半熟玉子就正常發揮啦。明太子手羽🍗味道方面就比較普通,但我之前冇食過依類食物,覺得都幾得意既。鹽燒雞軟骨🍖雞軟骨既份量正常啦,有少少咸味。誠拉麵原來都有幾間分店係香港,今次依間係黃埔,位置幾方便。今次98蚊個拉麵餐,價錢方面我覺得都ok。💕紅磡黃埔天地青樺苑(第5期)AEON百貨地庫B107號舖#foodstragram #foodieofinstagram #instafoodporn #foodporn #foodiesofinstagram #foodshare #foodofinstagram #delicious #foodgasm #foodlover #yum #hkfoodstagram #hkig #hkgirls #hkfoodie #hongkongblogger #hongkong #whampoa #hk #foodie #f4f #followmeback #followforfollowb

正拉麵就叫左豚骨味噌拉麵🍜

明太子手羽🍗

鹽燒雞軟骨🍖

雞軟骨既份量正常啦,有少少咸味。

💕紅磡黃埔天地青樺苑(第5期)AEON百貨地庫B107號舖
#foodstragram #foodieofinstagram #instafoodporn #foodporn #foodiesofinstagram #foodshare #foodofinstagram #delicious #foodgasm #foodlover #yum #hkfoodstagram #hkig #hkgirls #hkfoodie #hongkongblogger #hongkong #whampoa #hk #foodie #f4f #followmeback #followforfollowback
#EatingForTheInsta#InstaFood #Eater #ForkYeah #CheatMeal #SpoonFeed #DailyFoodFeed #NomNom #InstaEats #GoodEats #FoodieAdventures #LoveFood #FeedFeed #FeedYourSoul
2021-03-22
5 分鐘 (堂食)
  • 黑豚骨拉麵
  • 白豚骨拉麵