2021-09-20 215 瀏覽
有時諗唔到食咩 或者夜已深想食啲light dinner嘅時候 就好鍾意黎呢間🤪呢間分店位算多 亦較寬敞 舒舒服同frd子閒聊下 氣氛另類的不錯kekee。。。🦔👉牛肉湯牛丸生牛肉湯河 $48近排太陽咁猛 天氣咁乾 都係食番啲濕濕地嘅野好 唔知食咩餸就食牛牛牛啦😎牛丸真係好爽口!牛肉真係又薄又嫩又夠味🤤搞到啲湯比我一勺勺咁送粉飲得七七八八 周不時咬幾口豬油渣乾 再食塊三角薄片 成碗粉口感幾多元化🤪為咗吸多啲湯水我都係揀番配我至愛嘅河粉😚。。。🦔👉水門雞飯 $52黎到唔食雞飯唔得呀🤪次次黎到都係係雞飯同船麵中掙扎 雞飯就會送多碗湯🥣雖然碟飯睇落平平無奇 但食完都感覺好滿足😋水門雞永遠都係咁滑嫩 一早幫你拆埋骨 食得好方便 切件細得黎又好易入口 最鍾意沾佢醬汁食🤪反而佢啲油飯相比其他嘅無咁油膩 味道亦唔太重 視乎你個人取向啦 我就偏重口味 但同自己講咁樣食先健康🤓
。。。🦔
牛肉湯牛丸生牛肉湯河