2018-02-04 77 瀏覽
呢間火鍋店係女人街入面一入去嘅感覺係: 是茶餐廳來的嗎?(心想: 是中伏了嗎?)。。。。。。。。。。。。藥膳鍋▸一黎到已經聞到陣陣嘅藥材味,食落未至於話好濃味,但都食到藥材味,就算之後加完湯,都仲有味,唔會話淡晒,比我預期中好,算是不錯🤤🤤🤤。。。。。。。。。。。。頂級雪花安格斯▸ 賣相好靚仔下,好彩唔係得個樣,肉質好嫩滑,就算滾耐左都唔會韌,而且牛味都算濃,完全估唔到會咁出色,後悔無嗌碟大🤦🏼‍♀️😂。。。。。。。。。。。。頂級安格斯▸同上一碟牛完全係爭幾皮,其本上一轉色就要拎起,唔係就會好韌,雖然快滾都唔見得滑🤦🏼‍♀️對比真係好大,寧願貴多幾十蚊要頂級雪花安格斯 😂😂😂。。。。。。。。。。。。炸咸蛋魚皮▸小食來的,炸得幾鬆脆,咸蛋黃味都夠,幾咸香,不過就要趁熱食,凍左就開始油同漏😅。。。。。。。。。。。。其他火鍋配料都算新鮮,但未至於好特別,整體比預期中好,下次試下雞煲先得🤤
呢間火鍋店係女人街入面
一入去嘅感覺係: 是茶餐廳來的嗎?
(心想: 是中伏了嗎?)
藥膳鍋
頂級雪花安格斯