5天前 0 瀏覽
山林道開咗間新嘅餐廳叫大富蠔見到個名咁得意,所以就試下 WhatsApp佢地查詢過,原來逢星期五六會有live Band表演,重可以免費點唱,live Band伴奏,出面有啲音樂餐廳收成$50至$100,如果鍾意唱歌嘅話會覺得好抵環境唔大,不過估唔到氛圍咁好可能因為場地細,見隔籬枱唔識既都玩得好開心 有人出去唱歌,又會全場拍掌歡呼我覺得氣氛好過出面好多大場好多朋友鼓起勇氣都有上去唱番首歌全場拍掌開心死佢見隊Band個哥哥都有不停邀請客人唱歌!亦都睇得出專業嘅,因為一點歌,見佢地只需要小小時間就可以即刻伴奏到講返食物方面就做緊set dinner $698買一送一,留意係收原價加一服務費的,餐牌有寫明,另外會有Nuts收費$50/2位的,set dinner份量好足,全部嘢都係大大份,淨係個焗蠔都每人3隻主菜佢有得加錢升級的,原本想轉和牛扒,不過第一次嚟試下水溫先!春雞唔洗加錢 所以揀左春雞其實平時喺出面都好少食春雞,因為好驚好韌好老!但宜個雞真係唔錯,夠嫩滑,個辣汁又幾惹味下次會再嚟試其他主菜埋單893,人均$450有找絕對對得起呢個價錢食物質素唔錯,員工又有禮貌,如果鍾意唱歌一定覺得
山林道開咗間新嘅餐廳叫大富蠔
見到個名咁得意,所以就試下

環境唔大,不過估唔到氛圍咁好
可能因為場地細,見隔籬枱唔識既都玩得好開心
有人出去唱歌,又會全場拍掌歡呼
我覺得氣氛好過出面好多大場好多
朋友鼓起勇氣都有上去唱番首歌
全場拍掌開心死佢

主菜佢有得加錢升級的,原本想轉和牛扒,不過第一次嚟
試下水溫先!春雞唔洗加錢 所以揀左春雞
下次會再嚟試其他主菜

埋單893,人均$450有找
絕對對得起呢個價錢
食物質素唔錯,員工又有禮貌,如果鍾意唱歌一定覺得仲抵玩
可以再黎

三式焗大富蠔