一個好適合Happy Friday 同同事食下野 飲番兩杯 傾下計嘅地方——石亭居酒屋位置雖然唔多 但成個氣氛好warm店員哥哥會介紹當日推介 同你傾番兩句之外當然 高質素嘅食材和菜色都好欣賞度過了一個食飽滿足又開心嘅Happy Friday前菜係日本海蜇一客 我真係好鍾意食海蜇🥢石亭刺身拼盤(上)👉🏻見到個擺盤已經心心眼 八款刺身組合而成 每片刺身嘅厚度都好有誠意 口感鮮味嫰滑 仲有鮮甜嘅蝦刺身和帆立貝刺身 真係好食又好睇嘅刺身拼盤🥢蟹子沙津👉🏻我欣賞呢到嘅蟹子沙津 因為佢嘅芝麻全部都係脆芝麻 大量地加在沙津上 非常香口開胃🥢雞泡魚干👉🏻去居酒屋必點嘅就係雞泡魚干 呢到嘅雞泡魚干 烘得熱辣辣 口感煙韌香甜 一開始食就停唔低了🥢牛舌串🥢柚子鹽燒白鱔🥢雞全翼🥢雞軟骨串🥢日本青椒仔串🥢蕃茄豚肉卷串👉🏻去居酒屋就要點串燒了 呢到嘅串燒即點即燒 而且火喉控制得剛剛好 燒得剛好熟而保持到肉汁 調味亦都好適中🥢鰻魚飯👉🏻以鰻魚飯作主食就是滿足 呢到嘅烤物好出色 四大件肉厚鰻魚 烤得好香甜爽滑 配日本米飯 好食好滿足除咗menu入面嘅菜色 亦都有當日新鮮主打嘅刺身/小食推介真係多選擇到樣樣都好想食阿

位置雖然唔多 但成個氣氛好warm
店員哥哥會介紹當日推介 同你傾番兩句之外
當然 高質素嘅食材和菜色都好欣賞
度過了一個食飽滿足又開心嘅Happy Friday

前菜係日本海蜇一客
我真係好鍾意食海蜇

🥢石亭刺身拼盤(上)

🥢蟹子沙津

🥢雞泡魚干