所有野食都用氣炸鍋整,仲收我串燒價錢,700蚊食完一肚火,問佢啲野食點解用氣炸,仲大條道理話「我地係有啲炸嫁」問佢咁你地唔係燒嫁咩,佢扮有燒,但食落就知全部氣炸。講真做生意做都咁無誠信真係好核突,賺得我一次錢有咩意思?無回頭客真係做得住落去咩,呢種思維去做生意真係令人好不解,你話你燒得難食都算啦,成件事根本係欺騙、詐騙,不誠實行為。中伏食物排行:1. 雞肉串,圖片係鮮雞肉,但上枱係一舊撈麵粉嘅炸雞團,難食到嘔2. 蒜蓉花甲,全部都係調味粉,又鹹又多殼,肉乾爭爭(因為用氣炸鍋整)3. 鴨血,好難食,食落係無味嘅啫喱4. 魷魚桶,貨不對辦,上菜係一串魷魚5. 玉子燒,粉狀雪藏玉子燒,食落似泥膠6. 墨魚嘴,又硬又孩7. 墨魚丸,粉團一粒正常食物1. 翠肉瓜,氣炸完都有汁2. 金菇,正常好多調味粉3. 茄子,正常蔬菜類主要因為食物本身有水份,所以唔會難食到嘔,但整體都係伏,我寫食評嘅初衷係「希望多一個人睇到劣野,就少一個人中伏」唔容許劣食影響人嘅銀包同心情。希望你食之前會見到我篇食評。

中伏食物排行:

3. 鴨血,好難食,食落係無味嘅啫喱