2009-10-02
早前幾年前已開始幫襯舊店, 尚算ok,上月去----張chair硬到爆燈,坐左大半個鐘個pat pat 超痛!激死人!不但D野細碟左,個話超人氣--蘋果餅D餡又"林"又難食, 個"雞粥"傑過細路仔食D糊仔,,都唔知佢地D水準係咪甘差,其他野也是一般!!上星期日再俾多次機會佢,樓下 個"芝"客服務超差, 三位飛比左二人台`的飛,留左一輪D人上曬去,都未到你,奇怪走去睇吓,條友仔才發現,張你再排係三/四台尾,嘩.....出年都未到>>!同佢講佢又話知,同佢理論左一輪,才放台, 還講比早我地優先左!!!~ 不用佢比早~`根本係佢搞錯一肚火 D食物又不 C進取,個餃子超油,三文魚唔多生鮮.! 至愛的冷面"水汪汪",佢想惦???還有D食具有積"~都唔再去!
根本係佢搞錯一肚火