2022-11-10 151 瀏覽
個日趕時間唔知食乜,突然想去中學時期最愛既其中一間連鎖店(暴露年齡🤭),就想話入去回味下入到去見到咁靜,打左個突,因為係平日午飯時間,冇咩道理🤔🤔但又廢事要諗食咩,就入左去睇餐牌其實我好懷念佢三文魚蟹籽飯,佢又唔比外賣,但我諗我真係好耐冇幫襯佢,個餐牌已經面目全非,咁就求其叫左d野食,員工同客人都冇咩眼神接觸,答問題又有d敷衍,成個場都冇人執枱。野食價錢唔貴,平平地解決一餐係ok既,但味道除左個飯係正常水準之外,其他真係不值一提,飯既牛肉係吉野家咁多年黎招牌,呢個仲叫做keep到,咖哩感覺好似日本食品店買既咖哩磚開出黎,咁味道都ok既,抹茶紅豆冰,紅豆太少,唔夠甜,冇綠茶味,但6蚊。。。。。算係咁,真係唔能夠要求太多,關東煮係最差,完全冇味,d野食係淋到一個點,好難食
關東煮(跟餐)
咖哩牛雞丼
抹茶紅豆冰(跟餐)
2022-10-17
抹茶紅豆冰(跟餐)