2022-02-04 366 瀏覽
一間即將結業嘅良心小店 去過就知道點解大家都咁鍾意佢🥺環境清幽舒適 出品相當有水準 老闆娘仲好nice💓脆魚柳新鮮炸起 外脆內嫩🐟豬肉腸輕輕煎過 咬開有肉汁 亦都無一般肉腸過鹹嘅問題🤓滑蛋熟度掌握得啱啱好 滑得嚟又唔會有未熟嘅蛋汁流出😚鷹嘴豆藜麥沙律好清新 酸酸地好開胃☺️美中不足嘅係鷹嘴豆嘅口感帶爽 如果煮得軟綿就更好了😳.餐飲加配咗凍特濃朱古力($24) 香濃得嚟唔膩 苦甜嘅朱古力同奶香味平衡得好好🍫甜度亦剛剛好又要讚下長通粉嘅al dente質感 係我最喜歡嘅口感😆每條都裹住薄薄嘅一層忌廉 帶住微微嘅芝士鹹香 overall感覺好輕盈 一個人食晒都ok👍🏻切嗰下已經feel到外面超脆🤩裡面係好靚嘅蜂巢組織 濕潤軟綿 蛋香超濃亦無蛋腥味 就咁食已經非常好食👍🏻另外加配咗Movenpick雪糕($35)有2球🍨.餐廳嘅ADB同waffle都有得揀半份或者全份 好貼心 啱晒細食嘅/想試多幾款嘅人🥰好唔捨得呢間咁優質嘅cafe🥺惟有趁結業之前幫襯多幾次!
脆脆魚早餐(Small)

忌廉煙肉雜菌意粉
經典原味窩夫 (Half)

2022-02-03
$160 (早餐)
脆脆魚早餐(Small)
忌廉煙肉雜菌意粉
經典原味窩夫 (Half)