2024-03-07
Blinis $108呢個望落去非常吸睛嘅Blinis 好受歡迎✨,面頭係fresh 嘅煙三文魚🐟,墊住creamy 嘅mascarpone 芝士🫕,最底係有細細塊圓形嘅crepe 🥞,真係相當高質Goat cheese salad 🥗$148羊奶芝士沙律份量好足,面頭有一尊煎嘅羊奶芝士,外皮脆脆地,味道好濃郁又半溶化😍,salad 仲有冷盤奶芝士🧀、滋潤嘅蜜糖🍯、煙鴨胸、酸酸甜甜車厘茄🍅、補腦嘅合桃同埋新鮮沙律,值得推介Les voiles de saint tropez $88用咗蘋果做主調嘅甜品味道幾唔錯,面頭有雲呢拿雪糕🍧,配上脆脆哋嘅焦糖蘋果片🍎、香噴噴嘅牛油🧈同埋焦糖醬汁,食完覺得好幸福La Plougastel $88Signature 嘅crepe 用咗清新嘅紅莓sorbet🍓,口感有少少似沙,配上fresh 士多啤梨同埋香滑忌廉,簡單嘅配搭已經幾好味👍🏻La Marin $162熱門嘅main couse 裏面有三大大粒嘅香煎帶子,爽口又大自然清甜味,仲有健康嘅冬菇🍄、味道好夾嘅煙肉🥓,配埋Creamy嘅忌廉白酒做醬汁🍶,飽肚得來又好食!Hazelnut chocol
Blinis $108
Goat cheese salad 🥗$148
La Plougastel $88
La Marin $162
Hazelnut chocolate (L) ☕️$50
Sparkling homemade pineapple and ginger ale cooler 🍹 (R) $45
左手邊嘅榛子朱古力唔會太甜,牛奶味道順滑🥛,可可味好重,而右手邊嘅菠蘿薑味lemonade 飲落去好清新🫚,用嚟配搭甜甜地嘅crepe 好