2019-04-26 850 瀏覽
紅磡附近見到呢間個名都好架勢嘅日本鋪頭於是就同幾個朋友入去試吓啦本身都幾鍾意食日本野因為夠晒清淡唔會太肥膩 但係呢間鋪頭入到去先知原來老闆都係日本人仲見到佢用日文同幾個人喺度傾緊計老闆態度亦都好好主動幫我同幾個朋友影相今次去到主要都係朋友發板所以冇乜嘢點留意餐牌 朋友叫咗一碟鰻魚 大概有三舊 都幾肥美 另外我哋就叫咗一個雞烏冬 烏冬食落去都幾清 同幾有口感唔會一咬就斷 幾有嚼口 啱晒啲又想減肥又想體驗美食嘅人啊由於其中一個朋友想食返少少菜健康少少於是我哋就叫咗一個炸雞沙律講起都矛盾又炸雞又沙律 不過個人覺得佢嘅炸雞炸得啱啱好 食落口仲係熱嘅炸嘅粉漿亦都唔會黐住最後就係呢一個忌廉餅 朋友極力推介於是就信佢試吓啦 入邊係類似粟米忌廉湯忌廉加咗少少粉漿炸 食落去幾脆 覺得炸得啱啱好 唔錯!埋單四個人平均每人都只係食咗百幾蚊都幾抵食

埋單四個人平均每人都只係食咗百幾蚊都幾抵食