餐廳: 翡翠拉麵小籠包
資訊:

餐廳: 翡翠拉麵小籠包
資訊:

2017-06-21 295 瀏覽
本身同朋友係灣仔唱完k經過大有商場有翡翠點知原來個間係翡翠江南我哋已經dick起咗條根想食小籠包即係行去時代廣場呢間食其實翡翠食過都好多次杏花邨個間最唔掂(唔知而家杏花邨個間仲有冇呢世貿,時代,機場呢三間分店我覺得水準都keep到既今次我食既係炸醬拉麵今次食既辣道就啱我因為我好鐘意食辣但食唔到太辣因為以前時代整既炸醬拉麵對我黎講係幾辣既另外再叫都籠小籠包其實佢都小籠包我覺得一直以來都幾好食係有時候有d分店可以整到小籠包穿咗d湯漏哂出黎但時代呢間我食5次5次都冇穿既所以有時候每間分店既食物質素都好唔同
本身同朋友係灣仔唱完k
經過大有商場有翡翠
點知原來個間係翡翠江南
我哋已經dick起咗條根想食小籠包
即係行去時代廣場呢間食
其實翡翠食過都好多次
杏花邨個間最唔掂(唔知而家杏花邨個間仲有冇呢
世貿,時代,機場呢三間分店我覺得水準都keep到既
今次我食既係炸醬拉麵
今次食既辣道就啱我