呢間台灣過江龍真係利害,除左開多左分店之外食物質素咁多年都keep到水準,而且店員既態度都好好👍🏼成件事好有親切感。今日下午茶時段去到,我地一個就試左下午茶set,而另一個就嗌左全日燈籠自選滷味set,可以自由配搭想食既滷味😍實有一款岩大家食,最後仲嗌左一款小食share,平均一個人都係一百蚊,我覺得真係好抵食。🐒燈籠自選滷味(5餸麵或以上升級套餐)💰$63👉🏻鳥蛋(鵪鶉蛋)👉🏻甜不辣👉🏻金針菇👉🏻唐生菜👉🏻空心菜(通菜)👉🏻簡單愛(青瓜+檸檬汁+氣泡水)+$25值得一提既點係佢地既自選滷味都會搭配前菜,酸菜同蔥花,落左落去撈埋一齊令成碟滷味更加有層次感👍🏼而搭配滷味我揀既飲品都好岩夏天去飲🍸個配搭就係夏天既感覺,而飲落都一樣十分清爽。🐒下午茶餐-自選招牒燈籠滷味4款配料 +1款主食💰$65👉🏻雞翅膀👉🏻豬耳朵👉🏻鵪鶉蛋(鳥蛋)👉🏻西蘭花👉🏻海苔伴飯👉🏻古早冬瓜茶(熱)下午茶既自選滷味set就有選擇限制,所以並唔係款款都揀得,而佢都會額外有個主食飯/麵搭配,所以都幾抵食。🐒醉翁酒浸滷豬手💰$48豬手食落係淡淡既酒味,並唔會好難接手,而豬手食落都好彈牙,並唔會感受好膩🐷

🐒燈籠自選滷味(5餸麵或以上升級套餐)💰$63
👉🏻鳥蛋(鵪鶉蛋)
👉🏻甜不辣
👉🏻金針菇
👉🏻唐生菜
👉🏻空心菜(通菜)
👉🏻簡單愛(青瓜+檸檬汁+氣泡水)+$25

🐒下午茶餐-自選招牒燈籠滷味4款配料 +1款主食💰$65
👉🏻雞翅膀
👉🏻豬耳朵
👉🏻鵪鶉蛋(鳥蛋)
👉🏻西蘭花
👉🏻海苔伴飯
👉🏻古早冬瓜茶(熱)

🐒醉翁酒浸滷豬手💰$48