2021-09-30 23 瀏覽
是但求其食餐廳氣氛超好,一啲都唔是但,一啲都唔求其!餐廳環境簡約有特色,暗藍色調,牆身投射海洋動畫,係chill嘅。雖然餐廳空間細啲,但都坐得好chill。而且位置算方便,朗屏站走過去都係5分鐘左右。牛油果沙律好fresh好正!新鮮牛油果配上黑醋檸檬汁簡直無得輸特色醬燒豬肋骨這道菜出面比較常見,但係店員姐姐極力推介。但原來真係一試難忘。佢個汁真係特色醬汁,味道酸甜適中,十分開胃!火候亦控制恰如其分,磨合左醬汁同肉質嘅特色,變成左有自家風格嘅豬肋骨不錯。明太子大蝦意粉賣相好睇,食落好creamy,又唔會太膩,配上大蝦同明太子,海鮮嘅鮮明味道令層次更上一層樓,令人喜出望外。 配左杯荔枝梳打,gur一gur佢,係正嘅!原來餐廳仲有Free Flow時段,兩小時無限暢飲,任飲啤酒和紅白酒。下次試!個人覺得整體感覺非常值得一試,價錢親民,係一間下次會再黎嘅餐廳!

牛油果沙律
好fresh好正!新鮮牛油果配上黑醋檸檬汁簡直無得輸

特色醬燒豬肋骨

明太子大蝦意粉

配左杯荔枝梳打,gur一gur佢,係正嘅!