2020-04-19 157 瀏覽
🍔漢堡日!沒有M記的日子,朋友好想食burger,所以就搵下邊度有「黃」嘅漢堡,就揾到#texasburgerhk 。朋友話佢先前喺天后都有分店,但而家已經無咗。我哋兩個人,一人點一個餐,同一個小食。德州燒烤牛肉漢堡 $88Texas BBQ Beef Burger【第一相】哩但burger睇落好似細啲,的確無Blue Cheese嗰個咁豐富,但都唔錯。哩個burger 用嘅係甜甜嘅燒汁,牛肉漢堡扒雖然唔juicy,但非常厚實,有分量。水牛城炸雞翼及棒棒雞$58USA Buffalo Wings & Lollipops 【第二張相】今次全都係雞翼,因為啱啱無晒棒棒。哩個雞翼外脆入面多汁,真係一上枱就要食,唔係就會凍左,無咁好食。佢個辣汁,唔係太辣,應該好多人都食到。藍芝士牛肉漢堡$88Danish Blue Cheese Beef Burger【第三張相】個角度影得比較衰,其實佢啲芝士係漏岀黎架,好香濃。加埋炸洋蔥圈同塊bacon ,的確豐富,但塊牛肉就無想像中juicy。 【第四張相】我哋每人都加左$36變套餐,有飲品、薯條同酸瓜。薯條係粗方形嗰隻,🉐!🈲唯一美中不足嘅係,店員跌左條
🍔漢堡日!

德州燒烤牛肉漢堡 $88
Texas BBQ Beef Burger
Texas  BBQ  Beef  Burger

水牛城炸雞翼及棒棒雞$58
USA Buffalo  Wings

藍芝士牛肉漢堡$88
Danish  Blue  Cheese Beef  Burger

【第四張相】
Combo  +36

🈲
唯一美中不足嘅係,店員跌左條枱布落地,無再洗,亦無加清潔劑,就直接拎去抹枱。喺哩段日子,衛生真係好重要🙏🏽🙏🏽
2020-04-13
Texas  BBQ  Beef  Burger