2023-09-24 1800 瀏覽
雲家開左黎元朗啦,每次經過都排長龍只好外賣,是日特登早啲過黎,希望無咁多人啦。等一陣就有位,今日真好彩🌟,難得堂食叫埋小食先。🥢豬大腸、豬紅、雲吞酸辣米線朋友叫的酸辣米線,要小辣的,湯底屬中酸小辣,幾惹味喎。大腸入味煙韌,豬紅爽,雲吞係厚皮個種,包菜肉餡,大大隻好飽肚。🥢豬脷、魚肉春卷、螺旋藻麻辣米線自己就要麻辣小辣,湯底屬小麻小辣帶少許酸,飲晒啲湯都無難度😋豬脷厚切有咬口,魚肉春卷紮實鮮味,螺旋藻就係海帶咁啦,食啲蔬菜嘛。米線爽口,連埋湯底的芽菜、韮菜、肉碎一齊食更有口感。🥢手拍青瓜清新爽口,酸酸的好開胃,個人覺得蒜多了點。🥢醬拌皮蛋皮蛋心綿綿的,蛋白位爽,辣油香口。但同樣太多蒜了,我個人都好鍾意食蒜,不過同皮蛋唔太夾。🥤豆漿&凍咖啡米線加八蚊有野飲,叫了支裝豆漿同凍咖啡,咖啡無得要走甜,因為店家話係三合一黎😅個湯底真係好好味,碗粉又大碗足料,正過連鎖店多多聲👍唯獨小店真係有啲迫,好彩坐到卡位😂

等一陣就有位,今日真好彩🌟,難得堂食叫埋小食先。

🥢豬大腸、豬紅、雲吞酸辣米線

🥢豬脷、魚肉春卷、螺旋藻麻辣米線

🥢手拍青瓜
清新爽口,酸酸的好開胃,個人覺得蒜多了點。

🥢醬拌皮蛋

🥤豆漿&凍咖啡

2023-09-23
5 分鐘 (堂食)