2022-05-11
母親節食飯所以提早預訂左海景位,點知去到見到佢無mark低所以無作任何安排,咁果日係假期我都明白,但可以做好啲,提早同人講無海景位我可以轉第2間聽到其他人開口話要海景位就要麼出門口等上輪既人食完走.環境:個場係好大,但坐唔爆,啲枱無人執,搞到要將啲人堆埋一堆,令兩家唔識既人長枱中間枱塊板咁食,但明明有好多其他吉位.食物:完全同啲食評講既差太遠,講真都預左有請blogger影靚相打好評,但可唔可以唔好差咁遠?將呢間餐廳抬舉到景靚野食正,但現實岩岩好相反。海膽手卷海膽得一粒仔,啲燒魚燒牛舌濃既,壽司叫做正常少少.服務:完全無服務可言,我都明放題出餐好忙,但其他員工都應該可以收下啲吉碟?啲碟棟左幾疊好高都無人收,出餐落唔到枱企左係度,我地接完碟食物佢地又唔順手收埋啲吉碟,重點係見到佢地出完餐見到枱面一大堆吉碟唔收,手空空咁行堆一齊傾計行返出餐位都唔手碟.都唔會再去第2次,但希望唔好再有人中伏,以為佢又靚景又好食,其實佢衰過普通放題
聽到其他人開口話要海景位就要麼出門口等上輪既人食完走