2022-10-06
一見鍾情💕環境Santorini咁🇬🇷! 自己砌想要嘅burger/多款串燒 flexible味道好 戶外座全數有”瓦遮頭” +乾淨 難得我平時怕坐出面都好enjoy~近日幾滿意嘅cafe🍔 Butter Bun+Chicken Fillet+Honey Mustard Mayo💰HKD76 (Rating: 8.2/10)個包好食 蓬鬆有牛油/蛋香 有好好烘熱🍞配埋default芝士 生菜 蕃茄 而主角雞扒juicy大塊 芥末蜜糖醬唔會太多 所有嘢加埋一咬落去大滿足☺️🍔 Butter Bun+Soft Shell Crab w. Avocado+Black Truffle Mayo 💰HKD76 (Rating: 8/10)呢款內裡要咗軟殼蟹牛油果 黑松露醬 深感自己夾得好好🤭蟹新鮮多肉🦀️即炸而粉薄 配牛油果🥑蕃茄生菜 帶creamy口感而清新 純粹重量冇扒咁強烈 但都喜歡👍除咗以上2款餡 仲有pulled pork/牛/炸魚/豬頸肉 甚至素食都得🌱見到人哋食意粉都好唔錯咁🍝 加HKD58有埋薯條同靚靚Cocktail🍹都ok! 選擇困難 bartender好nice客製俾我地🥴改
軟殼蟹牛油果漢堡
軟殼蟹牛油果漢堡
加HKD58有埋薯條同靚靚Cocktail🍹都ok! 選擇困難 bartender好nice客製俾我地🥴改名一杯叫”風花雪月”一杯叫”Your Eyes Only”🤣小尷尬又好笑