2023-10-05
位於油麻地呢間❤︎︎慢理牆城❤︎︎好耐之前已經聽朋友講過話啲野好好食,開業至今已經五年了,今日食完果然名不虛傳👍🏻店舖裝修以大自然森林🌳為主題,擺設亦都充滿心思,成個感覺會令人好放鬆好開心💚我重見到隔離枱有對小情侶來慶祝生日🎂原來預早訂枱同餐廳講有人生日,除左有生日帽送,餐廳會幫忙喺甜品畫碟架👍🏻for你地影相📸️留念用,呢啲細緻位真係令人好窩心🫶🏻🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳慢落豬(慢煮西班牙冰花酸梅黑毛豬串燒配甜蕃薯條)$298呢個慢落豬總共有3大串,中間重有3色椒,慢煮過嘅黑毛豬肉香軟腍,用左酸梅來醃製,咸甜咸甜,平時我唔好肉,但今次我好快就食晒成串啦😋真係令人回味無窮∞,跟嘅甜蕃薯條香口甜甜的👍🏻比起薯條更多纖維及較少脂肪,岩晒一眾愛吃又怕肥嘅靚女們。🧏🏻♀️明太子蟹肉扁意粉$178一上枱碟意粉擺盤靚到好吸晴👁️👁️明太子同蟹肉好似隻雞蛋形狀噤😂企喺碟意粉上面,廚師真係好有心思👍🏻👍🏻👍🏻蟹肉加明太子口感十足😋醬汁勁creamy ,入口啖啖滿足🈵
🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳
明太子蟹肉扁意粉$178