2021-08-30 42 瀏覽
位於油麻地呢間MAMADAY STUDIO好適合打卡同CHILL下,由樓梯至到座位,周圍都係打卡位📸,文青又岩,潮人又岩,你又黎左朝聖未呢🤩🙌🏻🧉隨心調製沙冰 DEPENDS ON YOUR MOOD FRAPPE $48朋友被飲品個名吸引咗,叫咗杯試下,呢杯隨心調製沙冰聞落已經陣陣清香花味🌹飲落似有桂花🌸同菊花🌼等材料 ,而且甜度適中,最啱夏天清暑飲🌞☕️你好污糟 SO DIRTY $38DIRTY本身係凍奶加特濃咖啡,做到層次都要有啲技巧,哩杯「你好污糟」做到果種層次,飲落有咖啡味☕️之餘,奶味🥛都好特出,互相輝映☺️🍰戚風蛋糕 CHIFFON CAKE $52口感鬆軟,望落回彈力十足既蛋糕,戚風蛋糕最緊要就係空氣感💨,相比起其他種類既蛋糕一定無咁邪惡 ,而食落似可可味🍫,唔會太甜,配咖啡或茶都唔錯😍可能暑假關係,平日黎到都唔少人喎,我哋就㨂咗坐outdoor,店主好貼心照顧,放咗風扇係度比我哋降溫😘👍🏻

☕️你好污糟 SO DIRTY $38

🍰戚風蛋糕 CHIFFON CAKE $52