2023-03-03
牛魔王必食嘅麻辣火鍋朋友介紹話呢間麻辣火鍋嘅牛肉真係好高汁,於是我就嚟試。 油麻地地鐵站出口行三分鐘就到,好方便。佢就喺三樓,一打開門已經聞到陣麻辣味, 食辣嘅朋友一定要嚟。 佢裝修好新淨地方好大。 因為朋友推介我食牛肉,於是我叫了三款。 我叫咗個鴛鴦湯底, 麻辣嘅湯底真係好正,食到個口麻曬, 而另一半就係鮮菇湯底個湯底好清,好大陣菇味,好多配料。我想講佢個牛真係好得,我嗌咗三款牛, 款款都各有特色 ,牛味好出眾, 唔會過於肥膩,而且可以入口好嫩,一啲都冇渣。 絕對係好高質素嘅牛肉,而且份量都好多。 仲有一定一定要叫過鴨血,鴨血滑到呢, 滑一滑,非常濃郁嘅鴨血味, 非常之嫩,好易入口。 呢個一定要推介仲有仲有個豬黃喉, 滾兩三分鐘 恰到好處,非常入味。正正呢間真係好重口味嘅正宗成都麻辣火鍋。正
仲有仲有個豬黃喉, 滾兩三分鐘 恰到好處,非常入味。正正
呢間真係好重口味嘅正宗成都麻辣火鍋。正